hierojakotiin.fi
Tietoa palvelusta
Hinnoittelu
Osallistu arvontaan
Palveluntuottajat
Blogi
Yhteystiedot

KÄYTTÖEHDOT

 

Nämä käyttöehdot koskevat Hierojakotiin.fi sovelluksen (”Sovellus”) käyttöä, Sovelluksen kautta tarjottujen ja välitettyjen palveluiden käyttöä ja käyntejä osoitteessa www.hierojakotiin.fi sijaitsevalla verkkosivustolla (”Verkkosivusto”).

Käyttämällä Sovellusta sitoudut näihin käyttöehtoihin. Lue nämä ehdot huolellisesti ennen Sovelluksen käyttämistä. Mikäli et hyväksy näitä käyttöehtoja, lopeta Sovelluksen ja/tai Verkkosivuston käyttäminen.

Sovelluksen tarjoaa ja Verkkosivustoa hallinnoi IISI Up Oy (”IISIUP”), Suomen lainsäädännön mukainen osakeyhtiö, jonka toimipaikka sijaitsee osoitteessa Kolmihaarankatu 9 C 14, 33330 Tampere, ja joka on rekisteröity kaupparekisteriin Y-tunnuksella 2730557-6.

Päivitetty 01.09.2018

 

MITÄ PALVELUJA IISIUP TARJOAA?

IISIUP tarjoaa Sovelluksen hankkia terveydenhuollon palveluita ulkopuoliselta hierojalta tai fysioterapeutilta (“Palvelun Tarjoaja”) tilauspohjaisesti, käyttäjän valitsemaan paikkaan. IISIUP myös hoitaa palveluun liittyvät maksut.

Kaikkiin IISIUPin välittämiin palveluihin, joita käyttäjälle tarjotaan Sovelluksen käytön avulla, viitataan jäljempänä nimityksellä Palvelu.

 

IKÄ JA REKISTERÖITYMINEN

Palvelun käyttäjiltä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Hyväksymällä tämän sopimuksen vahvistat olevasi vähintään 18-vuotias.

Kaiken rekisteröitymisen yhteydessä annetavan tiedon on oltava totuudenmukaista.

Rekisteröitymisesi ei velvoita Meitä tarjoamaan sinulle mitään palvelua.

 

SOVELLUKSEN JA PALVELUN KÄYTTÖ

Sovelluksen ja Palvelun käyttö vaatii rekisteröitymisen Sovelluksen kautta. Rekisteröitymisen yhteydessä pyydetään käyttäjän nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoitetiedot, syntymäaika ja maksukortin tiedot.

Sovelluksen avulla voit lähettää palvelupyynnön Palvelun Tarjoajalle. Valitse Sovelluksessa ensin Palvelu, jonka haluat tilata. Määritä sen jälkeen ajankohta ja sijainti, johon Palvelun haluat tilata.

Pääset tämän jälkeen selaamaan alueellasi, haluamanasi ajankohtana vapaina olevia Palvelun Tarjoajia. Valitse listasta haluamasi Palvelun Tarjoaja ja lähetä hänelle palvelupyyntö.

Palvelun Tarjoaja saa yksin ja pelkästään oman harkintansa perusteella hyväksyä tai hylätä tarjoaako hän Palvelun. Palvelun Tarjoajalla on myös oikeus yksin ja pelkästään oman harkintansa perusteella päättää, käyttääkö hän Sovellusta Sovelluksen kautta luotujen palvelupyyntöjen vastaanottamiseen.

Jos Palvelun Tarjoaja hyväksyy Sovelluksen kautta välitetyn palvelupyynnön, Sovellus ilmoittaa siitä sinulle.

IISIUP pyrkii kohtuullisin ponnisteluin järjestämään sinulle yhteyden Palvelun Tarjoajan kanssa Palveluiden saamiseksi riippuen Palvelun Tarjoajien saatavuudesta siinä sijainnissa, jonka käyttäjä on valinnut palvelupyynnön tehtäessä.

 

TILAUS

Palvelun käyttäjä valitsee halutun Palvelun Sovelluksessa ja tekee sen avulla tilauksen.

Palvelun Tarjoajan Palvelusta perimät maksut on ilmoitettu Sovelluksessa.

 

TILAUSVAHVISTUS JA KUITTI

Vastaanotettuamme sinulta Palvelun tilauksen lähetämme sinulle tilausvahvistuksen Sovelluksessa ja kuitin sähköpostitse Palvelun suorittamisen jälkeen.

 

MAKSUT

Tilaus maksetaan Sovelluksen kautta asettamallasi maksukortilla (Maksunvälityspalveluna toimii Stripe, www.stripe.com). Tilaus veloitetaan Palvelun toimittamisen jälkeen.

 

IISIUP veloittaa sinulta Palvelun Tarjoajan tarjoamat Palvelut Palvelun Tarjoajan puolesta.

Sitoudut maksamaan kaikki Palvelun Tarjoajalta ostamasi Palvelut ja hyväksyt sen, että Sovellus tekee antamaltasi maksukortilta valitsemasi Palvelun hintaa vastaavan katevarauksen 24h ennen Palvelun alkua.

Jos katevarauksen tekeminen ei antamaltasi maksukortilta jostain syystä toimi, lähettää Sovellus tästä automaattisesti ilmoituksen sinulle ja Palvelun Tarjoajalle. Sinulla on tämän jälkeen mahdollisuus käydä päivittämässä maksukortin tiedot ja varaus pysyy koko ajan voimassa.

IISIUP liittää maksukorttitilisi Sovellukseen ja Palveluun ulkopuolisen maksunkäsittelijän (“Maksunkäsittelijä”) avulla. Sovelluksen ja Palvelun käyttöön liittyvien maksujen tai hyvitysten käsittelyyn sovelletaan näiden käyttöehtojen lisäksi Maksunkäsittelijän ja maksukorttisi myöntäjän käyttöehtoja ja yksityisyyden suojaa koskevia käytäntöjä.

IISIUP ei vastaa Maksunkäsittelijän mahdollisista virheistä. Kun käytät Palvelua, IISIUP saa tiettyjä tapahtumatietoja, joita IISIUP käyttää pelkästään yksityisyydensuojaa ja evästeitä koskevan ilmoituksensa mukaisesti.

 

TILAUKSEN PERUUTUS

Voit peruuttaa tehdyn tilauksen maksutta 12h ennen Palvelun alkua. Jos teet peruutuksen viimeistään 6h ennen palvelun alkua, veloitetaan sinulta Palvelun hinnasta 50%. Alle 6h ennen tehdyistä peruutuksesta veloitetaan Palvelun koko hinta.

Mikäli tilaaja ei ole vastaanottamassa Palvelua ilmoitetussa osoitteessa, tilaaja ei vastaa Palvelun Tarjoajan yhteydenottoihin kahdella (2) yrityksellä tai tilaajan ilmoittamaan numeroon ei saada yhteyttä, Palvelun Tarjoajalla on oikeus keskeyttää Palvelun toimituksen yritys ja IISIUP:lla on oikeus veloittaa tilaus.

 

REKLAMOINTI

IISIUP ja sen välittämät Palvelun Tuottajat pyrkivät tuottamaan korkealaatuisen palvelukokemuksen. Jos mielestäsi tuotettu Palvelu ei vastannut odotuksiasi, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakastukeemme. Voit myös antaa suoraan palautetta Sovelluksessa.

 

ASIAKASTIETOJEN TALLENNUS

Tilaajan tiedot tallennetaan IISIUP:n asiakas- ja markkinointirekisteriin. Asiakas- ja markkinointirekisterin tietosuoja- ja rekisteriselosteet ovat saatavilla http://hierojakotiin.fi verkkosivustolla.

 

KÄYTTÄJÄN POISTAMINEN PALVELUSTA

IISIUP pidättää oikeuden poistaa Palvelusta käyttäjän välittömin vaikutuksin, mikäli Palvelun käyttäjä käyttää Palvelua väärin tai aiheuttaa haittaa Palvelun käyttämiselle tai Palvelun yhteistyökumppaneille.

 

KÄYTTÖEHTOJEN MUUTTAMINEN

Palvelun käyttöehtoja voidaan muuttaa. Palvelun käyttäjän tulee lopettaa palvelun käyttäminen, mikäli käyttäjä ei hyväksy muuttuneita käyttöehtoja.

 

REKISTERISELOSTE

Tämä on Iisi Up Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Laadittu 20.5.2018. Viimeisin muutos –

 

REKISTERINPITÄJÄ

Iisi Up Oy, Kolmihaarankatu 9 C 14, 33330 Tampere

tuomas@hierojakotiin.fi | 040 170 1975

 

REKISTERISTÄ VASTAAVA YHTEYSHENKILÖ

Tuomas Lehtinen, tuomas@hierojakotiin.fi, 040 170 1975

 

REKISTERIN NIMI

Iisi Up Oy:n / Hierojakotiin.fi asiakasrekisteri

 

OIKEUSPERUSTE JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Henkilötietoja käytetään rekisterinpitäjän liiketoiminnan toteuttamista, ylläpitoa ja kehittämistä sekä asiakasviestintää varten, mukaan lukien markkinointiin Yhtiön palvelussa tai palveluissa.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on asiakkaan suostumus.

 

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), syntymäaika, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot sekä ja markkinointiluvat.

Tilaustiedot säilytetään rekisterissä 4-5 vuoden ajan viimeisimmästä tilaushetkestä lukien.

 

Maksutilanteessa Palvelu tallentaa seuraavat tiedot:

– tuotteet ja niiden hinnat

– ostopäivämäärä

– ip-osoite

 

Maksutavan toimittaja luovuttaa Palvelulle onnistuneen maksutapahtuman yhteydessä seuraavat tiedot:

– luotonantajan nimi

– maksukortin neljä viimeistä numeroa

– maksupäivämäärä

Palvelu ei tallenna maksukortin tietoja omaan tietokantaansa, vaan kyseisten tietojen prosessoinnista ja varastoinnista vastaa maksutavan toimittaja. Sovelluksen tietokannasta saatavien valtuusavain- tai muiden tietojen hyödyntäminen pahansuopaisessa yhteydessä ei ole mahdollista.

 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

 

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta hänen tehdessään ja muokatessaan hoitovarauksia Hierojakotiin.fi -sovelluksessa.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

 

TIETOSUOJA

 

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

 

ATK:lla käsiteltävät tiedot:

Henkilötiedot suojataan normaalien IT-järjestelmien vaatimien tietoturva-asetusten mukaisesti.

Palvelun tietokanta on varastoitu Euroopan Unionissa sijaitsevalle palvelimelle. Järjestelmän hallinnan salasanat on tallennettu alan standardien mukaisesti yksisuuntaisella salauksella, joten salasanoja ei säilytetä selkokielisenä vaan tiivistemuodossa.

Hallintajärjestelmän ja sovelluksen uudelleenrekisteröitymistoiminnon yhteyteen rakennetussa kirjautumisessa hyödynnetään aikalukkotoimintoa, joka estää ns. brute-force -hyökkäyksen yksittäistä käyttäjätunnusta kohtaan.

Palvelun käyttäjätietoja ja käyttäjäkohtaisia maksutapahtumia pääsevät tarkastelemaan seuraavat henkilöt/instanssit:

  • Iisi Up Oy (palvelun tuottaja)
  • SocialSoft Oy (järjestelmänvalvoja)

Tietoja ei siirretä järjestelmästä eteenpäin missään muodossa ilman käyttäjän suostumusta.

 

TARKASTUSOIKEUS JA OIKEUS VAATIA TIEDON KORJAAMISTA

 

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä.

Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 

MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus poistaa omat tietonsa rekisteristä itse tai pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (“oikeus tulla unohdetuksi”).

Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 

hierojakotiin.fi

Iisi Up Oy / Terveyspalvelu Hierojakotiin.fi

Kolmihaarankatu 9 C 14
33330 Tampere

asiakaspalvelu@hierojakotiin.fi
rekisteriseloste

Yksityisen terveydenhuollon lupa / Valvira
Lupatunniste: 1.2.246.10.27305576.10.0
Lupa myönnetty: 03.05.2016
Y-tunnus 2730557-6